دکل pol

زیر مجموعه ای از

دکل های تک پایه هستند که برای ارتفاع های کم استفاده می شود. از نظر وزن سبک هستند و معمولا جهت نصب بر روی بام استفاده می شوند. به نوع زمینی این دکل ، میکرو هم گفته می شود. بدنه این نوع دکل لوله بوده و سکشن ها به صورت فلنچ به فلنچ به هم متصل می گردند. دستگاه رپیتر در بحث مخابرات عمدتا بر روی این نوع دکل قرار گرفته و به دکل میکرو رپیتر مرسوم می باشد.

دکل ICB

این نوع دکل به دلیل وجود فونداسیون پیش ساخته از سرعت بالایی در نصب و تجهیز برخوردار بوده و همچنین مزیت بارز آن قابلیت جابه جایی از مکانی به مکان دیگر می باشد. مزیت دیگر این دکل نسبت به دکل های خودایستا سکشن های یکپارچه آن می باشد که در سرعت نصب تاثیر گذار است.

این نوع دکل تا ارتفاع 48 متری در سکشن های 6 متری با قاعده مثلثی طراحی و نصب شده و قابلیت نصب استراکچر xpole و microwave mounting را دارد.

دکل فوق دارای سطح بادگیر 15 متر مربع و سرعت باد 130 کیلومتر بر ساعت می باشد.

پوشش گالوانیزه منطبق با استانداردهای TIA/EIA-222F

 

دکل (NB) Narrow Base

دکل های NB مشابه دکل های خود ایستا هستند ، که با توجه به فاصله کم لگ های دکل از یکدیگر ، فضای کمتری را اشغال می کنند.

دکل های فوق تا ارتفاع 48 متر و سرعت باد 130 کیلومتر بر ساعت و سطح بادگیر 15 متر مربع قابل طراحی و تولید می باشند.

 

دکل Monopole

دکل منوپل به دکلی گفته می شود که به صورت تک پایه باشد . دکل منوپل Monopole با لوله های اسپیرال و چند وجهی ساخته می شود. دکل منوپل Monopole با توجه به فضای کمی که اشغال می کند مد نظر قرار گرفته و در محیط های شهری که زمین از ارزش بالایی برخوردار است استفاده گردیده و ظرفیت باربری آنها با توجه به تک پایه بودن محدود می باشد.

دکل منوپل تولیدی این شرکت تا ارتفاع 36 متر ، طراحی و تولید گردیده است، بدنه لوله ای اسپیرال و چند وجهی ، قابلیت نصب استراکچر XPOLe, VPOLe , Microwave mounting در ارتفاعات مختلف را دارا می باشد. پوشش گالوانیزه گرم منطبق با استانداردTIA/EIA-222F

دکل self-supporting

دکل های خودایستا در دو نوع 3 پایه و 4 پایه تولید گردیده و پایه ها با اعضای خرپایی به هم متصل می  شوند.این نوع دکل ها با توجه به فاصله زیاد پایه ها توانایی نگهداری انواع انتن ها و همچنین مقاومت در برابر سرعت باد شدید ، وارد بر دکل را داراست.

هر سکشن معمولا 6 متر بوده و مبنای طراحی  این نوع دکل ها نوع و تعداد آنتنهعای نصب شده بر روی آن و همچنین سرعت باد منطقه نصب آنت های دکل است.

تمام قطعاتدکل بر اساس نقشه ساخت به طور مجزا ساخته شده و برای جلوگیری از خوردگی و زنگزدگی گالوانیزه گرم می شوند . و این قطعات با توجه به نقشه نصبی که همراه دکل موجود است به آسانی قابل نصب می باشد.

انواع دکل Self-supporting

1-     دکل خود ایستا لوله نبشی

پایه های آن لوله و اجزای داخلی دکل نبشی می باشد، اتصال سکشن ها به صورت فلنچ بوده و اتصال اجزای داخلی دکل به صورت پیچ و مهره خواهد بود.

2-     دکل خود ایستا تمام نبشی

تمام اجزای آن نبشی 90 درجه می باشد و تمام قطعات به وسیله پیچ و مهره به یکدیگر متصل می شوند.

دکل های فوق تا ارتفاع 120 متر و سطح بادگیر 30 متر مربع و سرعت باد 160 کیلومتر بر ساعت قابل ساخت می باشد.


 

دکل Guyed

دکل مهاری به دکلی گفته می شود که به وسیله مجموعه کابلهای فولادی به زمین یا تکیه گاه دیگری مهار می گردد. مزیت این نوع دکل ، وزن پایین و سبکی سازه دکل بوده و اغلب در شبکه همراه ،  رادیو و بی سیم و شبکه های رایانه ای دور و در مکانهایی که فضا به قدر کافی موجود باشد مورد استفاده می گردد. دکل مهاری با قابلیت نصب در پشت بام منازل و ادرات ، می تواند از مزیت ارتفاع ساختمان به نمفع کاربران برای پوشش بیشتر شبکه بهره گیری نماید. دکل مهاری بسته به ابعاد و نوع ساخت به چند دسته تقسیم می شود:

از انواع آن می توان به

دکل های سری

G با قاعده مثلثی شکل اشاره کرد که با انواع G^% با قاعده 65 سانتی متر ، G55 با قاعده 55 سانتی متر ،G$% با قاعده 45 سانتی متر و تا ارتفاع 30 متر تولید می شوند. این دکل ها به صورت سه ضلعی  و به صورت سکشن های سه متری مورد استفاده قرار میگیرند.

دکل های فوق دارای سرعت باد 130 کیلومتر بر ساعت و سطح بادگیر 7 متر مربع تولید می گردد.

ادامه مطلب .


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها